Restaurant d’Artagnan verhuist naar nieuw pand

Ernest Kalse en Sandra De Vriese baatten jarenlang restaurant d’Artragnan uit in een huurpand in de Krakenstraat. Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie binnen de Leuvense ring, vonden Ernest en Sandra de geschikte locatie om het restaurant te laten groeien in het oude gebouw van de Velpia Kantoorwinkel (Naamsestraat 72).

Het pand, dat een rijke voorgeschiedenis heeft, werd vanaf december 2010 grondig onder handen genomen. Uiteindelijk werden enkel de gevels behouden en kreeg het interieur een volledig nieuwe invulling die knusse gezelligheid en multifunctionaliteit garandeert. In het renovatieproject stond van meet af aan duurzaamheid en technologische voorsprong centraal. Uiteraard werd hierbij het comfort van de gasten niet uit het oog verloren.

Het resultaat van maanden hard werken is een in eer herstelde oude herenwoning die tijdloze klasse uitstraalt. Ondanks de grotere vloeroppervlakte, blijft het aantal zitplaatsen beperkt tot 40. De groepscapaciteit werd verhoogd zodat gezelschappen tot een 50-tal gasten comfortabel kunnen ontvangen worden. Restaurant d’Artagnan beschikt over een semi-open keuken, een salon met knusse zeteltjes, een apart zaaltje mét aparte ingang voor groepen tot 25 personen en een rokersruimte onder een overdekt afdak. Aan het culinaire concept van vroeger wordt niet geraakt: kwaliteit bieden aan een betaalbare prijs.

Enkele foto’s van de feestelijke opening:

Heropening d'Artagnan

Heropening d'Artagnan

Heropening d'Artagnan

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.