Lien Degol stylde Annemie Struyf in De Kapstok

Op de Dag van de Klant stylde Lien Degol journaliste Annemie Struyf in De Kapstok, Mechelsestraat 32, Leuven. Tweedehandszaak De Kapstok is een project van het Centrum Algemeen Welzijnswerk Regio Leuven.

Lien Degol stylde Annemie Struyf in De Kapstok

Lien Degol stylde Annemie Struyf in De Kapstok

Lien Degol stylde Annemie Struyf in De Kapstok

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Lien Degol stylde Annemie Struyf in De Kapstok”

Tweedehandswinkel Kapstok viert 30 jaar « Leven in Leuven
(on mei 25th, 2015 at 22:09)

[…] De Kapstok is een tweedehandswinkel die gekregen kleding, linnengoed en accessoires een nieuw leven geeft. In de Kapstok vind je steeds betaalbare basisstukken en leuke ‘foliekes’ aan zeer democratische prijzen. Af en toe verkoopt De Kapstop regelrechte vintage topstukken. De collectie in de winkel wordt regelmatig vernieuwd. Reden genoeg dus om eens langs te gaan. […]