Studentenwelkom 2011

Op 28 en 29 september komen alle studenten samen voor het jaarlijkse studentenwelkom. Een verrassende tweedaagse boordevol informatie, animatie en muziek.

KBC, hoofdsponsor van Studentenwelkom, leest op de infomarkt je hand en voorspelt je toekomst. Studenten die bij dame Fortuna passeren, kunnen fantastische prijzen winnen. Per deelnemer gaat er € 1 naar een goed doel. Ook het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika is van de partij. Het museum sluit voor drie jaar de deuren en wil de studenten nog een laatste kans geven op een bezoekje.

Langs de infomarkt kan je een groot cultuurpodium ontdekken. Het beloftevolle duo Esther en Fatou bijt de spits af met vrolijke popmuziek. Ook de zevenkoppige formatie The Herfsts en The Man up North treden op. Op het hoofdpodium vind je de coverband Cookies And Cream die als special guest Nathalie Meskens meebrengen. Als hoofdact staat Balthazar geprogrammeerd. Het feestje afronden doet dj-act TRASH RADIO.

Aan de stand van de dienst cultuur kunnen cultuurkaarthouders hun gratis ticket voor OpeningsUUR KULtUUR met Intergalactic Lovers afhalen. Het OpeningsUURKULtUUR vindt plaats op 12 oktober in de Pieter De Somer-aula. Mensen zonder cultuurkaart kunnen hiervoor pas vanaf 3 oktober reserveren.

Donderdag 29 september is er op de Oude Markt een dj-party met Discobar Galaxie. Hun special guests blijven tot dan top secret.

Praktisch
Studentenwelkom
Woensdag 28 september | Ladeuzeplein
Donderdag 29 september | Oude Markt

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Studentenwelkom 2011”

verhavert bart
(on september 26th, 2011 at 20:03)

joepie!
de overlast is er weer.
gedaan met:
– maandagavond de vuilniszak buitenzetten en zeker zijn dat hij er de dag erna nog staat
– dinsdagavond pmdzak buitenzetten en zeker zijn dat hij er de dag erna nog staat
– dinsdagavond papier buitenzetten en zeker zijn dat het er de dag erna nog staat en niet in brand is gestoken
– ‘s nachts slapen