Open bedrijvendag – zondag 2 oktober

Zondag 2 oktober kan je naar jaarlijkse gewoonte weer een blik werpen achter de schermen van vele bedrijven. Ook in Leuven valt er tijdens deze open bedrijvendag vanalles te beleven. Leuvense bedrijven die dit jaar meedoen aan open bedrijvendag zijn:

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Open bedrijvendag – zondag 2 oktober”

Nele
(on september 28th, 2011 at 12:26)

Wat doe jij op de interessantste zondag van het jaar?

Rondspeuren in de Witte Villa? Ontspannen en genieten van het zicht op Leuven in de Loft? Genieten van een hapje en proeven van verschillende wijnen? De nieuwe BMW Reeks 1 bewonderen? Ravotten op het springkasteel?

Voor dit en meer moet je bij 3hoog Leuven zijn! We verwelkomen je graag in en rond onze vergader- en feestzalen op zondag 2 oktober tussen 10 en 17uur. Ontdek, p…roef en bewonder in elke zaal een ander aspect van 3hoog Leuven! Bovendien kan je een Bongo cadeaubon winnen.

We verwelkomen je graag op zondag 2 oktober tussen 10 en 17u! Tot dan!
Het 3hoog Leuven team

 
verhavert bart
(on september 29th, 2011 at 18:23)

ik moet het werken