Paard van Troje: Nieuwe eigenaars, zelfde filosofie

En fictie, non-fictie, klassieken, poezië, prentenboeken,… Paard van Troje Leuven op het Ladeuzeplein heeft een nieuw stel ruiters, maar de samenwerking met de winkel in Gent loopt door. Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken, het tegendraadse aanbod blijft aanwezig.

De nieuwe start in Leuven valt samen met de geboorte van ‘Onder vrienden’, de nieuwe roman van Leuvenaar Paul Baeten Gronda. Om dat te vieren verloot het Paard tien exemplaren van het boek onder zijn facebookvrienden.

De winkel is voortaan elke vrijdag open tot half zeven. Om dat in de verf te zetten wordt elke vrijdag in oktober van zes tot half zeven een happy half hour met gratis koffie of Carlsberg bij aankoop van een
boek.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Paard van Troje: Nieuwe eigenaars, zelfde filosofie”

verhavert bart
(on september 29th, 2011 at 18:16)

dit is zeker goed dat dit behouden blijft voor een vleugje cultuur