Bibliotheekfiliaal in Kessel-Lo blijft nog even dicht

De hevige regenval van augustus veroorzaakte heel wat schade in het bibliotheekfiliaal van Kessel-Lo. De stad repareert het filiaal in sneltreintempo, maar het drogen van de vloeren duurt langer dan verwacht. Daarom schuift de heropeningsdatum op.

De regen veroorzaakte vooral veel schade aan de vloeren. Die zijn nu grondig onder handen genomen. De nieuwe vloerbekleding kan er echter pas in als de vloeren zelf voldoende droog zijn. Eens die klus opgeknapt, wordt gestart met de verhuis van de rekken en boeken naar de vernieuwde ruimte. Doordat het droogproces extra tijd nodig heeft, schuiven het stadsbestuur en de hoofdbibliothecaris een nieuwe heropeningsdatum naar voor. Het vernieuwde filiaal opent de deuren opnieuw op 7 november, de spelotheek op 12 november.

De bibliotheek wil zich uiteraard nogmaals verontschuldigen bij haar gebruikers voor het ongemak. Gelukkig heeft de stad heel wat bibliotheekvestingen op haar grondgebied. Zolang de werken duren, kunnen de gebruikers terecht in de hoofdbibliotheek of in de andere filialen. En zoals eerder aangekondigd, kunnen materialen nog steeds terug gebracht worden via de inleverbox. Gereserveerde materialen staan ter beschikking in de hoofdbibliotheek.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.