Provinciedomein Kessel-Lo wuift de zomer uit

Op vrijdagavond 14 oktober sluit het provinciedomein Kessel-Lo het zomerseizoen af met een magisch slotfeest.

In het licht van de laatste zonnestralen vertelt de Luisterlezer (Selle De Vos) oude sprookjes, nieuwe verzinsels en hartverwarmende verhalen voor kinderen en hun familie. Over het water van de vijver zal de betoverende muziek van harpiste Astrid Desantoine weerklinken, Veerle Ernalsteen brengt je sprookjes en volksverhalen van verschillende windstreken en Tine Van de Auwera vertelt over haar grootmoeder als heks.

Het gratis slotfeest gaat pas van start om 20 uur en vormt zo een overgang naar de meer donkere maanden die er aankomen. “Meteen zal iedereen kunnen ondervinden dat de zon niet altijd hoeft te schijnen om met volle teugen van het domein te genieten”, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor provinciedomeinen.

Rond 22 uur wordt het feest afgesloten met een optreden van Oersprong Tribal Rites aan de evenementenweide.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.