Buslijnen 1 en 2 volgen omleiding in Leuven

Door werkzaamheden in de Naamsestraat in Leuven, volgen buslijnen 1 en 2 een omleiding van 17 oktober tot en met 30 november 2011. Enkele haltes worden tijdelijk niet bediend. Nachtbus 2 volgt wel zijn normale reisweg.

Aangepaste reiswegen voor lijnen 1 en 2
Door werkzaamheden wordt de Naamsestraat in Leuven vanaf maandag 17 oktober afgesloten voor alle verkeer tussen de Grote Markt en Sint-Antoniusberg. De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor het busverkeer. Buslijn 1 (Heverlee Boskant – Leuven Station) en buslijn 2 (Heverlee Campus – Leuven – Kessel-Lo Hulsberg) worden omgeleid via de Maria Theresiastraat, Vesaliusstraat en de Hendrik Consciencestraat. Vanaf maandag 17 oktober tot en met 30 november worden de volgende haltes niet bediend:

  • Leuven – Jan Stasstraat, Fochplein, Zeelstraat, Sint-Michielskerk en H.Hartkliniek
  • Tijdelijke haltes Leuven – Margarethaplein, Rijschoolstraat en Sint-Maartensdal

Als alternatief kunnen reizigers op- en afstappen aan de haltes Leuven – Station, Leuven – Campus Vesalius of de tijdelijke halte in de Hendrik Consciencestraat op de hoek met de Naamsestraat.

Opgelet! Nachtbus 2 (Leuven – Kessel-Lo – Hulsberg) volgt geen aangepaste reisweg. De centrale op- en afstaphalte blijft de tijdelijke halte in de Rijschoolstraat.

Meer info
Voor meer informatie kunnen reizigers terecht op de website van De Lijn www.delijn.be bij de rubriek ‘Nieuws’ of op het infonummer 070 220 200 (€0,30/min).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.