2000 gratis groentepakketten voor Leuvense studenten

Met de Kok Op Kot-actie ‘Voor groentjes en keukenprins(ess)en’ wil CM de studerende jongeren aantonen dat gezond koken op kot helemaal niet duur, ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn. Integendeel, met verse, betaalbare ingrediënten tovert iedereen in een wip heerlijke gerechten op tafel. Om die boodschap kracht bij te zetten, deelt CM aan het begin van het academiejaar maar liefst 2000 gratis Kok op Kot-groentepakketten uit aan Leuvense studenten. “Met deze actie willen we de Leuvense studenten heel direct bereiken. Geen dure tv- of radiospots dus, wél een heel concrete actie“, zegt Lore Boogaerts, verantwoordelijke Kok op Kot CM Leuven.

Het uitgangspunt van de website www.kokopkot.be is duidelijk: (kot)studenten gezond, gevarieerd, budgetvriendelijk én eenvoudig laten koken. En eten. Op de site vinden studenten tal van gezonde, eenvoudige recepten die ze met verse ingrediënten kunnen klaarmaken. Daarnaast krijgen ze nog handige weetjes en kook- en hygiënetips.

Praktisch
De actie ‘Voor groentjes en keukenprins(ess)en’ start zondagavond 16 oktober om 19u aan het station van Leuven. Er worden groentepakketjes uitgedeeld zolang de voorraad strekt.
Meer info:
www.kokopkot.be
www.facebook.com/kokopkot

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.