Project Dieter benefietconcert en receptie

JCI Leuven organiseert in nagedachtenis van Dieter Vandevelde en ten voordele van de vzw Huis van het Kind Leuven een benefietconcert gevolgd door een receptie. JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar. Dieter Vandevelde, één van de leden van JCI, was nauw betrokken bij de thematiek van gezinsondersteuning. Ter nagedachtenis aan Dieter wil JCI de opbrengst van het benefietconcert schenken aan vzw Huis van het Kind Leuven. De vzw zal het geld gebruiken voor de uitbouw van haar werking.

“Ensemble Collage” is een nieuw kamerorkest samengesteld uit jonge topmuzikanten, en brengt een aantal werken variërend van de 17e tot de 20e eeuw.

Vzw “Huis van het Kind Leuven” is een opvoedingswinkel. De winkel biedt een ruim aanbod aan brochures en folders rond opvoeden, rond diensten en hulpverlening in de omgeving, rond opleiding en vorming,…

Praktisch
Vrijdag 21 oktober 2011 20.00u
Auditorium Minnepoort (Dirk Boutslaan 62, 3000 Leuven)
http://www.jcileuven.be/concert

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.