Concert ten voordele van het Zuster Jeanne Devos Fonds

Op zaterdag 22 oktober 2011 om 19.30u vindt in Grote Aula van het Maria-Theresiacollege, een zeer bijzonder en onuitgegeven concert plaats ten voordele van het Zuster Jeanne Devos Fonds voor Kinderrechten. Laureaten van de Elisabethwedstrijd Thomas Blondelle (zang, 2011) en Liebrecht Vanbeckevoort (piano, 2007) musiceren voor het eerst samen in een uitzonderlijk concert voor een uitzonderlijke vrouw.

Samen brengen Thomas Blondelle en Liebrecht Vanbeckevoort liederen van Haydn, Mozart, Schubert, Donizetti en Rossini. Daarna vergast Liebrecht Vanbeckevoort u nog op piano solo’s uit werken van Beethoven en Liszt.

Mis deze unieke opvoering met het kruim van de Belgische musici dus niet en steun zo het verderzetten van het levenswerk van Zuster Jeanne Devos.

Rector Mark Waer, Prof. Peter Adriaenssens en Zr. Jeanne Devos zullen het publiek kort toespreken zodat de aanwezigen op de hoogte zijn van de snelle vorderingen in het project van Zuster Jeanne Devos in samenwerking met de K.U.Leuven en in India. Bij die gelegenheid wordt ook de brochure met het activiteitenverslag van het fonds voorgesteld.

Niets is onmogelijk als we het samen doen”, zegt Zuster Jeanne Devos.

Meer info en tickets.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.