Hageland roept Kwinten De Paepe uit tot culinaire ambassadeur voor streekproducten

Kwinten De Paepe wordt de nieuwe culinaire ambassadeur van de Vlaams-Brabantse streekproducten. Streekproducten Vlaams-Brabant vzw lanceert een nieuwe brochure ‘Breng straffe streek ook naar uw onderneming’.

Streekproducten Vlaams-Brabant start met de nieuwe actie ‘Breng straffe streek ook naar uw onderneming’. Doel van deze campagne is via een brochure bedrijven warm te maken om met Vlaams-Brabantse streekproducten te werken.

“De horeca-uitbaters hebben onze schatkamer uit Vlaams-Brabant ontdekt. Daarom is het belangrijk om een ambassadeur te hebben die de horecawereld kent. Wij hebben gekozen voor Kwinten De Paepe, chefkok van het Leuvense restaurant Trente, omdat hij graag en veel met streekproducten werkt en bovendien Vlaams-Brabander is” zegt Paul Vleminckx, voorzitter Streekproducten Vlaams-Brabant vzw.

“Met het project Regional Branding Hageland wil de provincie Vlaams-Brabant de streekeigen karakteristieken in de verf zetten om zo te bouwen aan het imago en de naambekendheid van de streek. Dit project kan rekenen op subsidies van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)”, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor land- en tuinbouw en toerisme.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.