Unieke tentoonstelling van fotografe Liesbeth Bernaerts

Liesbeth Bernaerts studeerde Grafische Kunsten aan het Honim en fotografie aan Sint-Lucas in Brussel. Ze werkt als huisfotografe voor het Stuk in Leuven en als freelancer. In 2010 verschenen bij uitgeverij Clavis de peuterboekjes ‘Zie je mij’ en ‘Zie je ons’. In 2011 volgden ‘Poesje mauw’ en ‘Auto boem’, die Liesbeth samen met peuterpedagoge Elly van der Linden maakte en die bedoeld zijn om de woordenschat en taalontwikkeling bij peuters te stimuleren.¬†Voor de eerste keer worden de prachtige foto’s uit deze peuterboekjes getoond in een ‘reizende’ tentoonstelling.

De foto’s zijn te bekijken in de Standaard Boekhandel in de Diestsestraat van 29 oktober tot 12 november 2011.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.