Inwijding Marrainenplein en Jaartallenpad

Vorige week zaterdag werd op het Klaverveld, de nieuwe woonsite gelegen in hartje Leuven tussen de Penitentienenstraat, de Mechelsestraat en de Fonteinstraat, het Marrainenplein en het Jaartallenpad ingewijd. Deze nieuwe wijk is gebouwd op de gronden van de voormalige brouwerijen Artois en Terclavers. Na speeches door schepen Dirk Robbeets en voorzitter van het Koninklijk Verbond der Jaartallen, Jean-Marie Velghe, werden de nieuwe straatnaamborden onthuld onder een prachtig herfstzonnetje. Het is zeker dat het Verbond der Jaartallen op deze plek nog veel toffe activiteiten zal organiseren.

Opening jaartallenpad en Marrainenplein

Opening jaartallenpad en Marrainenplein

Opening jaartallenpad en Marrainenplein

Opening jaartallenpad en Marrainenplein

Opening jaartallenpad en Marrainenplein

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.