FlowingYOGA – nieuwe yogastudio in Leuven

Op 1 november opent FlowingYOGA zijn deuren op de Tiensesteenweg 350 in Leuven. FlowingYOGA is de eerste Ashtanga en Vinyasa Power yogastudio in Leuven. Katrien Marent en Nathalie Van Turnhout zullen er dynamische yogalessen geven. Onder het motto “enjoy your body, free your mind”, kan iedereen het helende effect van yoga op lichaam en geest ervaren.

Yoga wordt nog heel dikwijls beschouwd als iets alternatiefs, iets voor mensen die niet graag bewegen en niet van een uitdaging houden. Met FlowingYOGA willen we het tegendeel bewijzen,” zegt Katrien Marent, Vinyasa-yogalerares. “Ashtanga en Vinyasa Power yoga zijn heel actieve vormen van yoga. Je krijgt meer kracht en uithouding, je wordt leniger en bovendien verbetert je immuunsysteem, en je lichaam en geest komen in balans. Met Ashtanga en Vinyasa Power yoga , zal je na een tijdje merken dat je ook zelfzekerder, opener, rustiger en stressbestendiger in het leven staat.

Mensen van alle leeftijden kunnen aan yoga doen. Yoga gaat niet om hoe soepel of krachtig je bent. Yoga gaat over je bewust worden van hoe je vandaag bent en hoe je lichamelijk en mentaal voelt, je fysische capaciteiten aanvaarden en een gevoel van harmonie creëren in elke yogahouding, ongeacht hoe diep je in een houding kan gaan.

Tijdens de openingsweek van FlowingYOGA van 1 tot 7 november, 2011 betaal je slechts 3 euro per les. Meer informatie op www.flowingyoga.be.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “FlowingYOGA – nieuwe yogastudio in Leuven”

Marc en Linda
(on maart 9th, 2012 at 15:34)

We both went to this place, waaaaaay to small, too far from the city and it was like watch a Yoga DVD, both of the teachers just gave a class.. nothing else, nothing more… I didn’t feel inspired at all.. plus what’s the point of calling a class Vinyasa if you guys teach Ashtanga?????? very disappointing