Het beste van de boekenbeurs (in Leuven)

De jaarlijkse hoogmis van Het Boek loopt van 31 oktober tot 11 november in Antwerpen. Maar eigenlijk kan je je de reis naar de boekenbeurs besparen. In Paard van Troje Leuven wordt de lezer in die periode extra in de watten gelegd. (En je mag elke dag gratis binnen!)

Paard van Troje Leuven opent op maandag 31 oktober met een dialoog tussen schrijver Paul Baeten Gronda en Minister van Staat (en van Boeken) Jos Geysels. Zij praten over het nieuwe boek van PB Gronda en over waar zij naar uitkijken dit najaar. Je luistert, reageert en geniet ‘onder vrienden’ van een glaasje prosecco en authentieke Italiaanse koekjes. Inschrijven in de winkel of via leuven@paardvantroje.be. De plaatsen zijn beperkt!

Verder krijgt je tijdens de hele periode van de boekenbeurs 10% op bestellingen en op zaterdag 12 november zelfs 10% op alles wat niet in promotie staat.

Paard van Troje, Ladeuzeplein 12, leuven@paardvantroje.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.