De Wisselkamer

In december trekt KUNSTWERK[t], steunpunt voor beeldende kunst, naar de oude lokettenzaal van de Gilde van Ambachten en Neringen/Volksbank van Leuven. Gesteund door CERA wordt een ruilbeurs opgezet: De Wisselkamer. Wat valt er te wisselen? Geld tegen kunst? Dat gebeurt al te vaak. KUNSTWERK[t] laat je je eigen kunst als pasmunt gebruiken.

Iedereen die beeldend en/of toegepast werk maakt wordt door KUNSTWERK[t] en Cera van harte welkom geheten om deel te nemen aan De Wisselkamer. Deelnemende kunstenaars kunnen een juweel ruilen voor een schilderij, keramisch werk voor een glasobject… de ruilmogelijkheden zijn onbegrensd! Als extraatje trekt KUNSTWERK[t] enkele professionele kunstenaars aan, zoals Hannelore van Dijck, die hun werken ook in De Wisselkamer ‘te ruil’ zullen aanbieden.
Elke deelnemer aan De Wisselkamer heeft niet alleen een unieke kans om te exposeren in hartje Leuven, maar bekomt door de ruil ook een schitterend eindejaarscadeau.

Programma

  • 3 december 2011 – 16u: opening De Wisselkamer met randactiviteiten (lezing in M, workshops – meer informatie volgt op www.kunstwerkt.be). Tijdens de opening duid je aan met welk werk je zou willen ruilen.
  • 4 tot en met 10 december 2011: doorlopende tentoonstelling van de deelnemende werken.
  • 11 december 2011 – 16u: finissage De Wisselkamer en definitieve ruil van de werken.

Een niet te missen tentoonstellingskans in hartje Leuven!

Hoe deelnemen?
1. Stuur tot 11 november een foto (minimum 1MB) van 1 eigen werk dat je wil ruilen naar Winne Lievens: winne@kunstwerkt.be
2. Inschrijven kost 10 euro. Pas nadat je betaling is ontvangen, is je deelname officieel.

Het volledige reglement vind je terug op www.kunstwerkt.be en/of kan je aanvragen op 09/235.22.70

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.