Première The Democratic Set in STUKcafé

The Democratic Set is een stadsproject dat een alternatief filmportret van de stad Leuven en haar inwoners laat zien. Begin oktober lieten tientallen Leuvenaars zich van hun beste kant zien in een filmset op de Grote Markt:van het voltallige schepencollege en de rector van de K.U.Leuven tot verenigingen, culturele organisaties, vrienden en toevallige passanten.

Al deze afzonderlijke filmfragmenten worden nu naadloos aan elkaar gemonteerd, alsof je een huis bekijkt met heel veel verschillende kamers naast elkaar. Het resultaat is een hoogst origineel stadsportret van Leuven, gemaakt door de Leuvenaars. En met Leuvense muziek, want de Leuvense band AKS zorgde voor de soundtrack. Op zondag 6 november om 16u00 wordt The Democratic Set voor het eerst (gratis) vertoond in het STUKcafé. Daarna is de film op de STUK website te bekijken.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.