Zolderconcert Naragonia en De Zwarte Geitjes

logo folk in leuven

Nu zaterdag presenteert Folk in Leuven op de zolder van het Oratoriënhof De Zwarte Geitjes, gevolgd door Naragonia Quartet die hun nieuwe cd “Batiska” voorstellen.

Naragonia heeft een nieuwe cd, de vierde al. En dat is er eentje in kwartetbezetting. Op Batiska voegen Wouter Vandenabeele en Maarten Decombel zich bij Toon en Pascale om Naragonia te versterken met hun viool- en gitaar-/mandolaklanken. Niet als gastmuzikanten, zoals op vorige cd’s, maar als volwaardige leden van de goep. En het resultaat staat als een huis.

Met: Toon Van Mierlo (diatonische accordeon, fluiten, sax, doedelzak, …), Pascale Rubens (diatonische accordeon, viool), Maarten Decombel (gitaar, mandola), Wouter Vandenabeele (viool).

De Zwarte Geitjes brengen folk met een redelijk (ongewoon?) instrumentarium: piano, altviool, gewone viool, althobo, en een hele resem blokfluiten. Soms komt er zelfs nog iets bij zoals een tin whistle of een bodhran. Ze hebben tot nu toe zowel balmuziek als luistermuziek gespeeld, en zijn bezig hun repertoire uit te breiden met eigen nummers.

Met: Leen De Blauwe (viool, althobo), Anneleen Brabants (altviool, piano), Bart Mellaerts (blokfluiten).

Praktisch
Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven (i.s.m. CC Ora)
deuren 19u45, start concert 20u15
VVK: 9€/6€ – kassa 10€ (7€ met korting)
(korting is geldig voor studenten, houders van Muzmoz-pas en houders van FiL-steunlidkaart)

Voor meer informatie, kan je steeds terecht op onze website www.folkinleuven.be, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.