Dietwin en A.S.Adventure leren Leuvense studenten jodelen

A.S.Adventure weet wat de Leuvense student boeit: gratis vaten bier en zo nu en dan een gezonde dosis concurrentie. Om zijn stockverkoop wintersportkledij op 14, 15 en 17 november te promoten, organiseert A.S.Adventure, in samenwerking met Ekonomika, een oorverdovende campagne: de allereerste Leuven Student Jodel Trophee.

Alle Leuvense studentenverenigingen die hun jodelkunsten bovenhalen, maken kans op de hoofdprijs: 1 gratis vat bier en een live-optreden van Dietwin de Jodelaar, de meest begeerde jodelaar van Vlaanderen en ver daarbuiten!

Om aandacht te genereren voor deze unieke wedstrijd en stockverkoop, trakteerde Dietwin al een zestal propvolle studentenaula‚Äôs op een foutloze jodeldemonstratie. Nu nog even afwachten hoe de studenten het ervan afbrengen…

De campagne is het werk van het Leuvense communicatiebureau Head Office.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.