Radio 1 wordt Radio 11

Kunnen onze ngo’s het verschil maken? Hoe is structurele ontwikkelingssamenwerking anders dan noodhulp? Wat houdt de 11.11.11-medewerkers in Congo en Haïti vandaag bezig? Maar ook, hoe brengt Sven Pichal het ervan af als fondsenwerver op tram 11?

Voor een antwoord op deze vragen en meer … Stem af op Radio 11 op 11 november van 11u tot 13u.

Voor de speciale datum, 11 november in het jaar 2011, wordt Radio 1 twee uur lang Radio 11.

Jan Hautekiet presenteert live vanuit museum M. Bogdan Vanden Berghe, algemeen directeur van 11.11.11, treedt op als centrale gast. Ook Eric Todts (voorzitter van het consortium 1212), Huib Huyse (onderzoekshoofd ontwikkelingssamenwerking van HIVA – KU Leuven) en Louis Tobback komen langs. Sioen en Spinvis zorgen voor de muziek.

Ben je die dag op pad? Geen nood. Herbeluister het programma achteraf op de site van Radio 1.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.