Seniorenweek van 11 tot 27 november

Tijdens de seniorenweek worden Leuvense senioren 16 dagen lang in de watten gelegd. De stad Leuven, de seniorenraad, de sportdienst en 30CC slaan de handen in elkaar en zorgen voor een boeiend programma.

Op vrijdag 11 november 2011 geeft de Leuvense seniorenmuziekvereniging de aftrap met een concert in 30CC/Minnepoort (om 15.00 uur). Kaarten bestellen kan via 016 25 45 19. De muziekvereniging werd opgericht in 2000 om senioren de gelegenheid te geven om in de namiddag muziek te maken. De vereniging staat onder leiding van dirigent Roland Steeno. De musicerende senioren openen traditioneel de seniorenweek en zetten zo meteen de feestelijke toon.

Verschillende woonzorgcentra en serviceflats geven rondleidingen en organiseren informatiemarkten. De stad, de politie, Seniorama, de Minder Mobielen Centrale, thuiszorg OCMW … zijn aanwezig.

Grootouders en hun kleinkinderen kunnen op woensdag 16 november om 14.00 uur samen naar de film ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’ in Kinepolis Leuven. Inschrijven is verplicht en kan via 016 27 26 18 of via samenleven@leuven.be. De inkom is gratis. De plaatsen zijn beperkt.

Op zondag 20 november kan je ontbijtzwemmen in het zwembad van Kessel-Lo. Op maandag 21 november staan na je zwembeurt de taart en koffie klaar (in de namiddag). Hetzelfde geldt voor het zwembad van Wilsele op donderdag 24 november. Ontbijtzwemmen kan je daar op zondag 27 november.

Bekijk het volledige programma van de seniorenweek.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.