M-Café Leuven organiseert grootste Stella Artois tapcursus van België

Het Belgisch kampioenschap biertappen ligt ondertussen al even achter ons. Na een zeer spannende finale, werd Jan Van Dessel van café Den Deugniet in Haasrode op maandag 26 september de nieuwe Belgisch Kampioen Biertappen. De regio Leuven – de bakermat van Stella Artois – was die dag winnaar over de hele lijn, want de publieksprijs ging naar het M-Café in Leuven.

Om dit te vieren organiseert Stella Artois op vrijdag 18 november de grootste tapcursus van België in het café dat met 1.977 stemmen werd uitgeroepen als publiekswinnaar. Jurgen en Steven van het M-Café zullen tonen hoe de perfecte Stella Artois te tappen volgens het ‘9 steps pouring ritual’. Nadien mogen de aanwezigen zelf plaatsnemen achter de tapkast en hen trachten te overtreffen.

Praktisch
De grootste tapcursus vindt plaats op vrijdag 18 november om 20u30 in Café-M van Museum M in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.