Arenbergsymposium Chips overal!

De Faculteit Ingenieurswetenschappen van de KULeuen organiseert op woensdag 30 november 2011 in het kader van de Prof. ir. R. Van Cauterenleerstoel het jaarlijks Arenbergsymposium. Het thema dit jaar is Chips overal!.

Geïntegreerde schakelingen of chips zijn overal te vinden. Ze spelen dan ook een cruciale rol in ons dagelijkse en professionele leven, onze gezondheid, onze manier van communiceren en onze mobiliteit. En hoewel ze vaak onzichtbaar zijn voor de gebruiker, zorgen deze chips en elektronica ook voor vernieuwing en innovatie in zeer diverse domeinen.  Het Arenbergsymposium 2011 geeft een breed overzicht van de verschillende domeinen waar chips een belangrijke rol spelen in innovatie en vernieuwing. Kortom; chips, in, op, rondom en met de mens!

Praktische info
Datum : woensdag 30 november 2011 van 13u tot 18u
Locatie : Aula van de Tweede Hoofdwet in het Thermotechnisch Instituut, Arenbergpark, Heverlee
Deelnamebijdrage : geen
Hoe in te schrijven : vóór 25 november 2011 via https://eng.kuleuven.be/vancauterenleerstoel/2011Arenbergsymposium

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.