Politiek debat over toegankelijkheid

Op vrijdag 9 december 2011 vindt in de restozaal van Jeugdherberg Blauwput een politiek debat plaats naar aanleiding van het Memorandum van de Adviesraad Toegankelijkheid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. De Adviesraad Toegankelijkheid vraagt in het debat aan de politieke partijen wat hun visie is over toegankelijkheid in Leuven en welke voorstellen zij doen om punten uit het memorandum te realiseren in de volgende beleidsperiode. Moderator is Alexander Leysen, Stafmedewerker Toegankelijkheid bij het Provinciaal Steunpunt Toegankelijkheid.
Het programma
  • 19u: welkomstwoord
  • 19u15: Elke aanwezige politieke partij geeft hun algemene visie op toegankelijkheid
  • 20u: pauze
  • 20u15: Politiek debat over de speerpunten van het Memorandum met vragen uit het publiek.
  • 21u30: Receptie
Praktisch
Vrijdag 9 december 2011, 19u
Restozaal van Jeugdherberg Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven
Reservaties vóór 1 december 2011 via debat2011@leuventoegankelijk.be
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.