Wandeling in provinciedomein Kessel-Lo

Op zondag 27 november organiseert het provinciedomein Kessel-Lo een gegidste herfstwandeling in het natuurreservaat Lovenarenbroek en omgeving.

Ook tijdens de donkere wintermaanden is het fijn wandelen in het Provinciedomein van Kessel-Lo“, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor provinciedomeinen. “Het weer kan guur zijn, maar toch is er nog heel wat te beleven in de natuur. Kleurrijke watervogels uit het hoge noorden komen overwinteren op de grotere vijvers. In het reservaat Lovenarenbroek is het opborrelende roodbruine kwelwater nu heel goed zichtbaar. Maar ook minder opvallende zaken zijn mits wat ervaring en oefening duidelijk te herkennen. Kunt u onze inheemse bomen aan de hand van takken, stammen en knoppen op soortnaam brengen? Alvast een leuke oefening en de gids van dienst vertelt er u graag meer over“.

Praktisch
Zondag 27 november 2011 om 10 uur
Ecocentrum van Kessel-Lo, nabij parking 2 aan de Beemdenstraat in Kessel-Lo (Leuven)
Gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.