Internationaal Kortfilmfestival Leuven 2011

Van 3 tot 10 december 2011 is het de 17de editie van het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. Alle films worden vertoond in het STUK, Naamsestraat 96 in Leuven. Tickets voor films na 18:00 kosten 6.5 euro, maar je kan ook een festivalpas kopen en er is ook een kortingstarief.

Het programma is opgedeeld in de volgende onderdelen:

 • Vlaamse kortfilmcompetitie voor Fictiefilms
 • Vlaamse kortfilmcompetitie voor Animatiefilms
 • Videoclip competitie
 • Europe in Shorts
 • Animation Nations
 • Finest Irish Shorts
 • The Labo
 • Kortfilms voor Kinderen
 • Milestones in Short Film History
 • VAF Wildcards
 • Gastvoorstellingen

De site bevat een handig schema met een overzicht van alle filmvoorstellingen. Op het shortfilmfestival youtube kanaal kan je al enkele trailers bekijken. Tijdens het festival zijn er allerlei gratis optredens gepland in het STUKcafé. Als je de prijsuitreiking van de videoclipcompetitie wil bijwonen, koop je best op tijd al een ticket.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.