Leuvens Keramiekatelier Christiane Zeghers zet de deuren open

Het Leuvens Keramiekatelier Christiane Zeghers zet op zaterdag 10 en zondag 11 december van 11 tot 19 uur de deuren open. Je ontdekt er keramiek van Christiane en de fototentoonstelling ‘Stairway to Heaven’ van Marc Rems.

Christiane stelt vrolijk gekleurde potten, schalen, kommen en kannen in steengoed en porselein tentoon, met als blikvanger de nieuwe collectie Flower Power Arcobaleno. Marc tovert trappen om in geometrische vormen en geeft ze zo een nieuwe betekenis.

Bezoekers worden verwelkomd in een gezellig kader, met een hapje en een drankje. Hein Severijns geeft een demonstratie porselein draaien, en accordeonspeler Jos Nijs zorgt voor de muzikale omlijsting.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.