In the picture: Leuven fietsstad

bikes at M

Foto door Raf Degeest

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “In the picture: Leuven fietsstad”

Bram
(on november 29th, 2011 at 8:54)

Lol, Fietsstad, waar men geen fiets mag parkeren, waar fietsers straffeloos door bussen van de baan gereden worden, waar het woord fietspad nog niet in het woordenboek staat, waar het fietsvademecum naast zich neergelegd wordt, waar 7 op de 10 fietsers te lui (!) zijn om fietslichten te gebruiken, waar op elke straathoek de voorrang van de fietser afgepakt wordt, waar fietsroutes opgebroken worden zonder duidelijke omlegging. Ja. Leuven fietsstad.

 
Carolien
(on december 2nd, 2011 at 23:17)

Ik zal niet ontkennen dat de fietsinfrastructuur van Leuven voor verbetering vatbaar is, maar al die fiets zijn wel het eerste wat buitenlanders opvalt als ze hier aankomen. Dus ja, Leuven fietsstad! Al is er nog veel verbetering mogelijk.