Nocturne in Museum M op 14 december

Op woensdag 14 december 2011 zal Museum M open zijn van 20:00 tot 23:00 tijdens een nocturne met strip, fotografie en muziek. Top of the bill is de tentoonstelling van graphic novelist Charles Burns. Ook de andere tentoonstellingen in M (Dirk Braeckman en de vaste collectie) zijn toegankelijk.

Tijdens de nocturne kan je tagtoolen samen met de stripauteurs Philip Paquet en Werner Claessens (Gilliom) van Cyclop Max. De tagtool, een apparaat om live tekeningen te animeren en projecteren, kan je tijdens de nocturne zelf uitproberen in een open workshop.

Je kan ook de tentoonstellingen van Museum M bekijken, waarbij studenten van Mecenas graag vragen beantwoorden. DJ Boppin’Tim van Radio Modern zorgt voor punkmuziek uit de seventies in de lounge.

nocturne in museum M op 14 december 2011

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.