Foto’s fietsparkeervakken in Leuven

Sinds een maand beschikt Leuven over twee fietsparkeervakken: eentje op de Oude Markt en eentje vlakbij het kruispunt van de Parijsstraat en de Brusselsestraat. Het vak in de Parijsstraat lijkt vaak gebruikt te worden, maar het vak op de Oude Markt is minder populair. Wat volgt zijn enkele foto’s voor wie nog nooit een ‘fietsparkeervak’ gezien heeft. Ik hoop wel dat de volgende fietsparkeervakken op nuttigere plaatsen komen: op de Oude Markt en in dat stuk van de Parijsstraat kon je zowiezo je fiets wel ergens zetten. Enkele suggesties voor nieuwe fietsparkeervakken: in de Bondgenotenlaan, in de Maria-Theresiastraat, op het Martelarenplein…

Het fietsparkeervak op de Oude Markt:
Fietsparkeervak op de Oude Markt, foto 1

Fietsparkeervak op de Oude Markt, foto 2

Het fietsparkeervak in de Parijsstraat:
Fietsparkeervak in de Parijsstraat, foto 2

Fietsparkeervak in de Parijsstraat, foto 3

De flickr set bevat nog 2 extra foto’s.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.