Gratis workshop bewegingstheater en voorstellingen in STUK

STUK zoekt 70 mensen (van 10 tot 100 jaar) voor de voorstelling Among the multitude. Sta je te popelen om gratis deel te nemen aan een uitzonderlijke repetitie- en voorstellingsreeks rond theater en beweging, begeleid door professionele acteurs en choreografen zoals Ugo Dehaes (o.a. Woman, Couple like), Seppe Bayens (o.a. Springville/Miet Warlop) en Natascha Pire (oa Woman, Everland), grijp dan deze unieke kans en mail naar ilse.vanessche@stuk.be. Ervaring mag maar is absoluut niet vereist.

De repetities en de voorstellingen gaan door in de periode van 7 maart tot 22 april 2012.

Among the multitude van de Belgische kunstenaar David Weber Krebs is een voorstel om onze positie als toeschouwer van onszelf en de wereld rondom ons te herbekijken. De voorstelling werd eerder gemaakt met deelnemers uit Amsterdam. Voor STUK maakt David Weber Krebs een nieuwe versie. Daarvoor is een hybride groep nodig van een zeventigtal mensen van professionals en amateurs.

De aankondiging van de voorstelling ‘among the multitude’ op de site van STUK bevat meer info over het project en ook een trailer van de voorstelling in Amsterdam.


Among the multitude, copyright Agnese da Col

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.