Gloednieuw netwerk Vitamine C

Ben je in de praktijk of beleidsmatig bezig met kinderen, jongeren, kunst en cultuur? Dan is het gloednieuwe netwerk Vitamine C iets voor jou! Vitamine C verrijkt en versterkt passionele veldwerkers en beleidsmensen die kinderen en jongeren in contact willen brengen met kunst en cultuur. Vitamine C staat onder meer voor: informeel netwerk, sector- en disciplineoverschrijdend, van onder uit,  kennis-en expertise uitwisseling, persoonlijk engagement, internationale horizon, online community en inspirerende ontmoetingen.

Vitamine C bruist voor het eerst op woensdag 21 december 2011 in het Openbaar Entrepot voor de Kunsten te Leuven, vanaf 18.00 uur. Je bent van harte welkom om op de Bruispartij een eerste gratis Vitamine C-staal te ontvangen. Inschrijven en meer informatie via de website van Vitamine C.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.