Michelle Geudens signeert morgen ‘Voor Claire’

Het verhaal van de drieling Geudens: Claire, Michelle en Vincent kennen jullie misschien van tv. De beide meisjes werden geboren met de ziekte mucoviscidose, waarbij slijmen in de longen en het spijsverteringstelsel abnormaal taai zijn (taaislijmziekte). Claire onderging tot tweemaal toe een longtransplantatie, maar de nieuwe longen werden telkens afgestoten. Een derde transplantatie bleek onmogelijk. Ze overleed in 2009 op achttienjarige leeftijd. Bij haar zus Michelle lukte de transplantatie wel. Met medewerking van journaliste Frauke Joossen werd het verhaal van Claire in een boek gegoten.

Zus Michelle Geudens werd gisteren spijtig genoeg met een zoveelste complicatie opgenomen in het ziekenhuis, maar ze laat moedig weten morgen tòch present te zijn voor een langverwachte signeersessie in Gasthuisberg om 11u30.

Het ontroerende boek ‘Voor Claire’ scheert nog steeds hoge toppen met een vijfde druk in nog geen twee maanden tijd. In totaal gingen al 15.000 exemplaren de deur uit! Michelle duikt op in talloze lijstjes als persoon van het jaar en blijft, dankzij een heruitzending van de documentaire ‘Claire, mijn broer en ik’ op Canvas begin deze week, absolute publiekslieveling.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.