Het kinderkoor “De Kobe-Lientjes” zingen ten voordele van muco-patiëntjes

Het kinderkoor De Kobe-Lientjes geeft op zaterdag 17 december 2011 om 19.00ueen benefietconcert ten voordele van de muco-patiëntjes van UZ Gasthuisberg. Het concert vindt plaats in de Warotzaal in Winksele.

Mucoviscidose is de meest voorkomende erfelijke, levensbedreigende ziekte in België. Elke week wordt in ons land een kind met muco geboren. Muco-patiëntjes zijn kinderen met een taaislijmziekte. De slijmen zijn te taai om door hen opgehoest te worden.

Geldgiften kunnen gestort worden op rek.nr. 979-7851678-18 met mededeling “muco-patiëntjes”.

De Kobe-Lientjes hopen vele luisteraars te verwelkomen op hun benefietconcert op 17 december in Winksele.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.