Vormingplus is winterklaar!

Sinds 8 december staat het nieuwe aanbod van Vormingplus Oost-Brabant online. Naaien, smoothies, ballonplooien, flashmob singing, flamenco, winterkruiden, single zijn, mindfulness voor jongeren, haal meer uit het internet, Wouter Torfs, enzovoort, enzoverder. Het is maar een kleine greep uit het nieuwe aanbod. Zoek  de activiteit die bij jou past en schrijf je in.

Fotografie en Michiel Hendryckx
Gebeten door tegenlicht, kadreringen en sluitertijden? Wil je jouw foto’s nog net dat extra tikje ‘je ne sais quoi’ meegeven? Of hoor je gepassioneerd fotograaf Michiel Hendryckx graag eens bezig over zijn kunst? Klik dan snel verder.

Geef een cursus cadeau!
Weet je al wat kopen voor Nonkel Staf tegen Kerst? Nee? Heb je al eens gedacht aan een Vormingplus Cadeaubon? Te verkrijgen per schijven van 5 euro, en geldig voor een cursus naar keuze. Bestellen kan vanaf vandaag. De dames aan het Vormingplus-onthaal hebben voor de gelegenheid hun rode muts aangetrokken. Stuur een mailtje naar info@vormingplusoostbrabant.be en vermeld het gewenste bedrag, je naam en adres.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.