Kerstverkoop in Adellijke Belofte

Op 14 november teisterde een brand de zolderverdieping van restaurant Adellijke Belofte.
Zware rook- en waterschade maakt het ontvangen van gasten in het restaurant voor lange tijd onmogelijk. Op dit ogenblik zijn de experten de schade nog aan het ramen. Nadien wordt er een planning gemaakt van wat er met het gebouw zal gebeuren.

Als voorbereiding op een nieuwe start, heeft de uitbater de beslissing genomen om de inboedel van het restaurant te verkopen. Zo kunnen de klanten van de Adellijke Belofte op de huidige (of een nieuwe) locatie in een volledig vernieuwde zaak ontvangen worden.

Ontelbare kopjes, borden, glazen, amusebordjes, bestek, tafellinnen, wijnen…. zijn te koop. Ook tuinmeubelen, parasols en ornamenten uit de prachtige stadstuin worden verkocht.

Al deze goederen staan volgende weekend zaterdag 17 en zondag 18 december tentoongesteld in de Orangerie (Rambergzaal) aan de rechterzijde van de gang. Deze ruimte heeft geen schade opgelopen en kan veilig betreden worden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.