MUSIC FOR LIFE @ Leuven

MUSIC FOR LIFE @ Leuven, zo avond 18 dec 2011

Admiral Freebee

.

Weer of geen weer: elke dag wreed veel volk!

Nog tot strakjes 17u45 …

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “MUSIC FOR LIFE @ Leuven”

roger van damme
(on december 19th, 2015 at 19:37)

groeten en veel plezier aan lieve sptaels een schat van een vrouw maar ho zo moeilijk om te vatten wat ze wil in het leven, iets moois starten met een partner die van er houd, of alles negeren eigen zinnig en ja alleen blijven. niemand is gemaakt om zo te leven zoals je bezig bent. alles voor het werk maar het bewijzen voor een partner die zich gebruikt voelt gedumpt als vuil sta er nog altijd voor open met haar het leven te delen en een mooie toekomst mee te maken ook al valt ze nu erg cru uit van vermoeidheid uitgeput van haar zorgen en geen hulp wil. uit goeie hand met oprechtheid. geregeld om de zaak 3 dagen te sluiten voor haar om bij haar te zijn en samen die momenten te delen op eender welke manier hoop dat ze de fout beseft en het wil goed maken.