Los Flamencos

Zo een fijn restaurantje dat ik het nog graag zou eren met een extra tekstje, ook al bestaat er al een beschrijving van :-)

Heel gezellig interieur, heel fijne bediening (zelfs echt in het Spaans, zo bleek toen ik er met twee Spaanse vriendinnen ging eten), een puur Spaans muziekrepertoire en vooral: heel erg lekkere tapas. Om alle tapas van de kaart geprobeerd te hebben zou ik er nog vaak heen moeten gaan (waar ik een grote voorstander van ben!) maar tot nu toe zijn mijn grote favorieten: pan andaluz (brood met olijfolie, tomaat en look), pan con chorizo y mozzarella,; croquetitas atún (tonijnkroketjes) en uiteraard de klassieker: patatas bravas. Niet alleen vind ik er alles steeds even lekker, de tapas werden ook goedgekeurd door mijn Spaanse vriendinnen, en zij kennen er toch wel wat van! Het is daarenboven ook een heel fijne prijs-kwaliteit verhouding, die vier tapas die ik hierboven vermeldde heb je al voor 15 euro. Als iedereen dat doet, heb je echt een rijkelijk gevulde tafel voor een heel gezellige avond vol met lekkers.

Een echte aanrader! Alvast even een voorproefje:

Los Flamencos

Praktisch
Naamsestraat 19, 3000 LEUVEN
016/29 43 14

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.