Expo Leuven Overmorgen opent feestelijk op 22 december

De campagne Leuven Overmorgen riep iedereen op om mee na te denken over hoe we in de toekomst wonen, ons verplaatsen en ons voeden. Aan de hand van tal van activiteiten kon elke Leuvenaar individueel of in groep toekomstideeën formuleren en verbeelden. Meer dan 1000 inwoners deden op één of andere manier mee aan de campagne: ambassadeurs van Leuven Overmorgen nodigden vrienden uit voor een woonkamergesprek, verenigingen ontwierpen hun eigen toekomstbeelden, scholen gingen aan de slag …

Heel wat Leuvenaars pakten het creatief aan en maakten een kunstwerk, tekening of gedicht van hun toekomstvisie. Van 22 december tot 12 januari kan je die werken bewonderen in M – Museum Leuven en Tweebronnen. De tentoonstelling in M toont ook het werk van kunstenaars die in opdracht van de stad Leuven de 1300 ingezonden ideeën analyseerden en synthetiseerden in beelden.

Op donderdag 22 december om 16.00 uur wordt de tentoonstelling in M feestelijk geopend met een drankje. Schepen Mohamed Ridouani en enkele van de artiesten zijn aanwezig.

Praktisch
Expo Leuven Overmorgen
In Tweebronnen en M – Museum Leuven
Tijdens de openingsuren
Gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.