Countdown 2011 -> 2012

Ook dit jaar kan je het nieuwe jaar weer inzetten tijdens de Countdown op de Oude Markt in Leuven. De aftelklok begint al op donderdag 29 december. Vanaf zaterdag 31 december 2011 om 22:30 wordt de sfeer stilaan opgebouwd tot een hoogtepunt met een gigantische discobol, 2 grote LED schermen en een dj-set op een boogpodium. Onder het podium wordt de grootste Mistletoe van de wijde omstreken gehangen zodat je vrolijk het nieuwe jaar kan inzoenen. Zoals elk jaar verwacht men opnieuw zo’n 10.000 man die samen het nieuwe jaar vieren aan de Langste Toog in Leuven.

Als feestvierder moet je je wel aan enkele richtlijnen houden:

  • Vuurwerk en flessen drank mag je niet meebrengen
  • Dit jaar zijn er 2 hoofdingangen: de Kortestraat (vanaf de Grote Markt) en de Collegeberg (vanaf de Naamsestraat)
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.