CM loopt eindejaarscorrida voor Welzijnszorg

De eindejaarscorrida op 31 december in Leuven staat al jaren bekend als het gezelligste loopevenement voor een ruim publiek. Een initiatief dat CM alleen maar kan toejuichen en waaraan ze graag haar steentje bijdraagt. Niet alleen als sponsor en promotor van een gezonde levensstijl. Een CM-ploeg van 150 lopers zal de straten groen kleuren voor de werking van Welzijnszorg.

Kerstmis en Nieuwjaar zijn momenten waar gezellig samenzijn centraal staat. Onder vele mooi versierde kerstbomen liggen massa’s cadeautjes en de tafels zijn rijkelijk gedekt. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Op de laatste dag van het jaar wil CM Leuven mensen die leven in armoede een warm hart toedragen. Daarom lopen de ‘benen’ van de CM-ploeg ook voor de ‘armen’. De CM-ploeg bestaat uit personeel, bestuursleden, vrijwilligers en hun gezinsleden. Enkele dagen voor de Corrida werd 933 euro, bij wijze van sponsoring, verzameld tijdens een solidariteitsactie op de werkvloer van CM Leuven. Dit bedrag gaat integraal naar Welzijnszorg als steun in hun strijd tegen armoede en uitsluiting.

Kersballen vangen op het Ladeuzeplein
Ook langs de zijlijn is CM aanwezig. Loper of supporter het maakt niet uit. Op het Ladeuzeplein staat het kerstballenvangspel. Elke aanwezige kan zijn of haar reflexen testen en aan de haal gaan met een leuk cadeautje. In de Koning Leopold I-straat zorgt CM voor een spionkop waar er plaats is om in een gezellige sfeer met muziek de lopers aan te moedigen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.