Nieuwjaarsdrink van de stad Leuven

Op zaterdag 7 januari 2012 van 15:00 tot 18:00 organiseert de stad Leuven opnieuw een nieuwjaarsdrink op de Grote Markt in Leuven. Het stadsbestuur en allerlei sponsors zorgen voor ambiance, koffie, bier en gebakjes. Je kan een reis winnen en ook allerlei cadeaus die worden aangeboden door Passe-Partout, Hobo reizen, Boerenbond, Overlegcomité Leuven en stad Leuven.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Nieuwjaarsdrink van de stad Leuven”

verhavert bart
(on januari 2nd, 2012 at 9:12)

spijtig dat ik moet werken

 
Ricour Dirk
(on januari 9th, 2012 at 18:12)

Ik was zaterdag op het nieuwjaarsfeest in Leuven en kreeg er zoals zovelen een stuk taart. In dat stukje zat een in zilverpapier gewikkeld herdertje met een lammetje in zijn hals. Heb ik daardoor een prijs gewonnen en hoekom ik dat te weten? ‘t was overigens een fantastische bedoening in destudentenstad bij uitstek! Groeten vanuit Bever

 
Dries
(on januari 12th, 2012 at 23:46)

De vorige reactie is ondertussen per mail beantwoord. Via Hugo Mathijs van de dienst communicatie kan je je prijs bekomen.