Roadkill Comedy met Lennaert Maes op 14 januari

In januari start Roadkill Comedy het nieuwe jaar met een Leuvense Headliner: Lennaert Maes! Lennaert is beter bekend als Lenny van “Lenny en de wespen” maar ging in Nederland ook comedy/cabaret prijzen winnen.

Joris Velleman is headliner voor de pauze en geloof het of niet, maar ook hij is prijzen gaan pakken in Nederland. Hij brengt een mix van oud en nieuw materiaal en als dat even strak is als zijn laatste passage bij Roadkill Comedy dan zit het goed!

Uiteraard is er ook een roedel beginnende comedians die om de lach van het publiek strijden en als kanonnenvlees 10 minuten op het podium staan. Je beslist zelf of je lacht of niet maar grappig is het altijd. Deze editie komen Domien Vloeberghs en Els Vertongen, die best wel eens een alias van Els de Schepper zou kunnen zijn… of ook niet.

Alles wordt uigevoerd onder het waakzaam oog van MC Seppe Toremans, dus vergeet niet je aanwezigheid te bevestigen op facebook en wie weet word je beloond.

Alles start op 14 januari om 21u. Inkom kost 4 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.