4de editie Brocanterie Indoor

Op zondag 22 januari vindt in de Brabanthal de 4de editie plaats van de eendaagse Brocanterie Indoor. Deze Brocanterie Indoor is de winterversie van de rommelmarkten die nu al verschillende jaren georganiseerd worden tijdens de zomermaanden in en rond Leuven.

De vele standhouders bestaan uit particulieren, hobbyisten, verzamelaars en professionals, waardoor een grote diversiteit aan artikelen gegarandeerd is. Tweedehandsspullen, artisanale creaties, brocante en antiek, stock-en eindereeksverkopen, verzamelobjecten, vintagespullen… je vind het allemaal op Brocanterie Indoor!

Een gezellige en gemoedelijke sfeer is gegarandeerd. In de verwarmde zaal is er ook een cafetaria waar je terecht kan voor een natje en een droogje. Er is een vlotte verbinding met het openbaar vervoer door bus 630 van De Lijn.

De inkomprijs per persoon bedraagt €2, de tweede persoon krijgt gratis toegang op vertoon van de kortingsbon. Deze bon is te downloaden via de website www.brocanterie.be. Voor kinderen is de toegang gratis.
De deuren van “Brocanterie Indoor” zijn geopend op zondag 22 januari 2012 tussen 10 tot 18u.

Praktisch
Zondag 22 januari 2012 – Brabanthal – van 10u00 tot 18u00
www.brocanterie.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.