4de editie Brocanterie Indoor

Zondag 22 januari rommelt het weer in de Brabanthal in Heverlee. Die dag tonen zowel particuliere als professionele standhouders hun schatten tijdens de vierde editie van “Brocanterie Indoor”. Deze “Brocanterie Indoor” is de winterversie van de rommelmarkten die nu al verschillende jaren tijdens de zomermaanden worden georganiseerd in en rond Leuven.

Je kan even neuzen tussen de stock- en eindereeksverkopen of gezellig snuisteren tussen de vintage- en tweedehandsspullen. Misschien kan je zelfs een leuke vondst op de kop tikken bij de verschillende verzamelobjecten of tussen de brocante en antiek. Schattenjagers die even willen verpozen kunnen terecht in de cafetaria voor een natje en een droogje.

Praktisch:
4de editie Brocanterie Indoor
Zondag 22 januari 2012
Brabanthal Heverlee –  Van 10u tot 18u.
Er is een vlotte verbinding met het openbaar vervoer door bus 630 van De Lijn.

Inkom: 2 euro, de tweede persoon krijgt gratis toegang op vertoon van de kortingsbon. Deze bon is te downloaden via de website www.brocanterie.be.
Voor kinderen is de toegang gratis.

Meer info: www.brocanterie.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.