Fietsafhandelcentrale op de Centrale Werkplaatsen

Sociale huisvestingsmaatschappij Dijledal en het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Leuven (AGSL) starten binnen enkele maanden een bouwproject op de site van deĀ Centrale Werkplaatsen. Het project omvat de bouw van sociale woningen, een academie, handelsruimte en een ondergrondse parking. In die parking komt een fietsafhandelcentrale. Deze centrale is een uniek concept in Leuven en Vlaanderen en biedt ruimte om weesfietsen, fietswrakken en fout gestalde fietsen te stallen en verder af te handelen.

De redactie van Leven in Leuven is alvast benieuwd naar de concrete invulling van deze fietsafhandelcentrale. Aan fietswrakken en verweesde fietsen is er in Leuven alvast geen gebrek.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.