Officiële openingsreceptie Park Inn by Radisson

Vorige week donderdag vond met veel feestgedruis de officiële opening van het ondertussen al niet meer zo nieuwe Park Inn hotel aan de Kop van Kessel-Lo plaats. De champagne vloeide rijkelijk en burgemeester Louis Tobback, Hans Goessens, de directeur van Construction & Investment Partners (CIP) en de hotelmanager plaatsten elk een woordje.

De burgemeester deelde mee dat er in het laatste stuk van de Kop van Kessel-Lo studentenresidenties zullen komen om tegemoet te komen aan het dreigende kotentekort in Leuven. Dat projectontwikkelaar CIP trots is op deze realisatie mag ook blijken uit het feit dat hun eigen kantoor ook in deze gebouwen gevestigd is. Voorts wees de burgemeester op het feit dat dit hotel voor bijkomende tewerkstelling in Leuven zorgt.

Openingsreceptie Park Inn by Radisson

Openingsreceptie Park Inn by Radisson

Openingsreceptie Park Inn by Radisson

Openingsreceptie Park Inn by Radisson

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.