WinWin-beurs Leuven

De WinWin-beurs is een evenement waarbij verenigingen en bedrijven elkaar gedurende 2 uur ontmoeten en in een informele en dynamische sfeer matches maken tussen de vraag van de ene en het aanbod van de andere.
Matches kunnen gebeuren in verschillende ‘hoeken': materialen, skills, faciliteiten, toegang tot netwerken, creativiteit, enz. maar nooit op financieel vlak.

Wat de WinWin-beurs origineel maakt, is het mogelijke wederzijdse karakter van de matches: verenigingen moeten een tegenprestatie verzinnen – hoe miniem ook – voor de diensten die bedrijven aanbieden.

De WinWin-beurs is geen beurs met standen: deelnemers hoeven alleen hun adreskaartjes mee te brengen. Het is ook geen evenement voor fondsenwerving: de term ‘beursvloer’ komt van ‘onderhandelen met gesloten beurs. Op de beursvloer deal je nooit om geld, wel om diensten. Vandaar de winwin!

WinWin-beurs Leuven wordt het voorjaarsevenement: schrijf donderdag 1 maart 2012 alvast in je agenda en neem deel aan dit uniek netwerkevement voor lokaal betrokken ondernemers!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.