7de Italiaanse luxe brunch-evenement

Voor de zevende keer reeds organiseert S.P.Q.R., in samenwerking met PLAN België, op zondag 4 maart 2012 om 11 uur een schitterende (en inmiddels haast legendarische) Italiaanse luxe brunch.

Wie er al eens eentje heeft meegemaakt, weet dat dit gezellige culinaire evenement samen met andere Rome- en Italiëliefhebbers, zoveel meer is dan alleen maar een brunch, maar eerder lijkt op een stevige viergangenmaaltijd.

Je geniet van een zeer uitgebreide waaier aan Italiaanse gerechten én steunt tegelijk de werking van PLAN België. Want de opbrengst van zowel het eten als de genuttigde drankjes, gaat net als de vorige jaren, integraal naar deze organisatie.

Locatie: Zaal Sint Geertrui – Sint-Geertruiabdij 6, 3000 Leuven (Halfmaartstraat, zijstraat Mechelsestraat)
Inschrijven: 30 euro per volwassene. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen op basis van hun leeftijd (bv. 11 jaar = 11 euro; 7 jaar = 7 euro)
Vooraf inschrijven is verplicht ! Dit kan op rekeningnummer 412-4030051-70 op naam van ‘Cassiers’ met vermelding van: ‘brunch: x (aantal) volwassenen / x (aantal) kinderen’. Je betaling geldt als bewijs van inschrijving.
Afsluiting inschrijvingen en stortingen: 26 februari 2012.

Wees er snel bij, want er zijn slechts 90 plaatsen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.